Poslovanje u oblaku

Poslovanje u oblaku

Poslovanje u oblaku omogućuje nesmetan rad i pristup podacima s bilo kojeg mjesta te donosi brojne prednosti. Sve što Vam je potrebno je pristup internetu i računalo sa instaliranim programskim sustavom FIN i/ili ISOP. Poslovanje u oblaku znači globalizaciju radne snage, niže troškove, jednostavnije poslovanje i povećanje produktivnosti.

Prednosti

Nije potrebno ulagati u hardwarsku infrastrukturu, naši VPS serveri nalaze se u data centru Databox gdje se redovito održavaju te su u potpunosti zaštićeni od neovlaštenog pristupa.

Poslovanjem u oblaku nudimo i standardno održavanje koje uključuje određeni broj minuta za  korisničku i tehničku podršku, inicijalnu edukaciju u trajanju od 2 sata te instalaciju novih verzija programskih rješenja. Dodatni zahtjevi naplaćuju se po važećem cjeniku.

Vaši podaci su u potpunosti zaštićeni s obzirom da se svakodnevno automatski izrađuju kriptirane arhive te su Vam arhivirani podaci dostupni unutar 3 dana.

 

Kontinuirano radimo na poboljšanju i dodavanju novih funkcionalnosti za olakšavanje poslovanja pri čemu su Vam nove verzije programskih rješenja dostupne bez nadoknade.